Via Vallen - Banyu Langit

584,529 Views | 5:45 Minutes

Lagu Via Vallen - Banyu Langit bisa kamu download atau play online secara gratis di Blogmuskku hanya untuk tujuan promosi dan review saja. Kalau kamu suka dengan lagu ini, beli kaset dan CD originalnya. Kamu juga bisa download secara legal di iTunes, Melon, atau di Spotify

Lirik Lagu Via Vallen - Sayang

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

wes tak cobo nglalekke
jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi
isih tresno sliramu
pepujaningati, nanging kowe ora reti
kowe sing tak wanti wanti
malah jebul sak iki

kowe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
yowes ora popo insya allah aku isoh, lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

hari demi hari
uwis tak lewati
yen pancen dalane
kudu kuatati
ibarate sego
uwis dadi bubur
nanging tresno iki
ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu

wes kanggo awakmu
seng cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

sayang opo krungu
tangise atiku
mengharap kowe bali
ning njeroati iki
nganti rambutku putih
tangis eloh dadi getih
mbok yo gek ndang bali
nglakoni tresno suci
aku marang sliramu
jo ragu ning atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane ningati
mung kanggo sliramu
cintamu tetap abadi
selamanya sampai akhir hayat ini
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

percoyo opo pepujamu
cintamu kan tetap abadi

Show More

Load Time : 0.011157035827637